Eko-mājas projekts “Mārīte” – 85m2

Posted by

Ja vēlaties iegūt maksimālo dzīves telpu, iekļaujoties 1. grupas ēkas nosacījumos, šis ir visplašākais iespējamais variants. Projektu izstrādājām izmantojot visas 1. grupas ēkas 60 kvadrātmetru apbūves laukuma iespējas, ar racionālu plānojumu 1. stāvā, kā arī veidojot divslīpju jumtu, kurš nākotnē ļauj siltināt un iegūt ērtas, pietiekami plašas telpas (2 guļamistabas) augšstāvā, un vēl nelielu labierīcību telpu. Iekštelpu kopējā platība ir 85m2.

Šis ir iespēja kā ar visniecīgāko saskaņošanas ilgumu un mazākajām projekta izmaksām ātri tikt pie atļaujas sākt būvdarbus un būvēt ļoti optimālu, ērtu mājiņu, piemērotu nelielai ģimenei, ar trīs atsevišķām guļamistabām, plašu un gaišu dzīvojamo istabu ar logiem uz visām trim saulainajām debesspusēm, labierīcību un vējtvera mezgliem. Fasāžu risinājumi – iespējami visdažādākie, gan mūra sienas ar apmetuma apdari, gan koka dēļu apšuvums fasādēs. Ir iespējams sākotnēji ēku uzbūvēt gāzbetona mūra konstrukcijā, un apdzīvojot ēku, pēc dažiem gadiem – pabeigt fasāžu apdari, ja vēlaties – iestrādājot vēl slāni siltumizolācijas, piemēram, 5cm biez. akmensvati.

Projekts ir uzreiz pieejams projektu veikalā, tā komplektācijā ir arhitektūras un būvkonstrukciju rasējumi, novietnes plāns raitai ēkas būvniecībai, gan koka, gan mūra versijā, tā pat arī mūsu padoms un konsultācijas. Projektu saņemsiet divās daļās, vizuālo risinājumu – skaņošanai būvvaldē, un rasējumus ar detaļām, mezgliem, pamatiem, sijām, spārēm – ērtai un racionālai ēkas būvniecībai.

Lai iegādātos projektu – sūtiet mums ziņu ar sīkāku informāciju par Jūsu iecerēm – zemes kadastra nr. un vēlamo novietojumu zemes īpašumā, parasti, palīdzam arī ar ēkas novietojuma plānu mērogā, lai Jums būtu visi nepieciešamie rasējumi iesniegšanai būvvaldē. Jūs saņemat rēķinu, pēc kura apmaksas nosūtam projekta rasējumus, rasējumi ir divos komplektos – viens iesniegšanai bis.gov.lv sistēmā, skaņošanai, otrs – būvniecībai, ar atbilstošajām konstrukciju mezglu lapām, lai Jūsu ēkas būvniecība ritētu raiti un konstrukcijas būtu drošas.

Ja esiet nolēmuši saskaņot un būvēt ēku – aicinam iepazīties ar saistošo informāciju un instrukcijām, lai viss izdotos vislabākajā veidā:

  1. Kā novietot ēku zemes īpašumā, saskaņā ar likumdošanu un citām būtiskām niansēm.
  2. Kā saskaņot 1. grupas ēku projektu – instrukcija bis.gov.lv sistēmā.
  3. Kas jāzin – vispārīgi bet būtiski jautājumi ērtas, veselīgas dzīvesvides, mājokļa izveidē.

Raitu būvniecību!!!

3 comments

Leave a comment