Vienstāvīgas mājas projekts “Osis” – 50m2

Posted by

Šīs nelielās mājas projekts ir līdzīgs projektam “Ozols”, atšķiras guļamistabu un dzīvojamās istabas platība, guļamistabas ir mazliet lielākas, kā projektā “Ozols”, bet dzīvojamā istaba – mazāka. Arī šī mājiņa ir projektēta iespējami lietderīgi izmantojot normatīvos pieļauto maksimālo 1. grupas ēku apbūves platību, 60 kvadrātmetrus, iekštelpu platība ir 50 kvadrātmetri.

Telpu plānojums – saskaņā ar debesspusēm, dzīvojamā istaba ar logiem pret trim debesspusēm, izsauļota visas dienas garumā, ieeja mājā – no rietumu puses, saskaņā ar mūsu senču tradīcijām, pie ieejas var attīstīt arī lieveni, plašāku segtu vai nesegtu terasi, kurā ir ļoti jauki atpūsties pēc darba dienas vērojot saulrietu, atbalstot muguru pret saulē sasilušo ēkas fasādi. Guļamistabām – austrumu un rietumu puses logi. Projekts paredz vējtveri ar vietu virsdrēbēm, vējtveris mūsu klimatā ir svarīgs elements.

Pēc projekta fasādēm un plānojuma seko attēls ar galveno būvmateriālu specifikāciju, kurā lielākās pozīcijas ir saskaitītas, protams, sīkāku aprēķinu varēsiet precizēt paši, saņemot projektu ar būvkonstrukciju mezgliem, pamatu, siju, spāru, griezuma u.c. rasējumiem, pēc kuriem vadīties ēkas būvēšanā. Projektu nosūtīsim Jums elektroniski divās daļās, viena – vizuālais risinājums ar Jūsu papildinātu novietnes plānu – ēkas skaņošanai būvvaldē, otra daļa – ar konstrukciju mezgliem – ērtai ēkas būvniecībai.

Esam sagatavojuši detalizētu informāciju lai Jūs viegli tiktu cauri “birokrātiskajiem džungļiem” un viegli varētu saskaņot ēkas projektu – tātad, ko vērts zināt:

Lai iegādātos projektu – sūtiet mums ziņu ar sīkāku informāciju par Jūsu iecerēm – zemes kadastra nr. un vēlamo novietojumu zemes īpašumā, parasti, palīdzam arī ar ēkas novietojuma plānu mērogā, lai Jums būtu visi nepieciešamie rasējumi iesniegšanai būvvaldē. Jūs saņemat rēķinu, pēc kura apmaksas nosūtam projekta rasējumus, rasējumi ir divos komplektos – viens iesniegšanai bis.gov.lv sistēmā, skaņošanai, otrs – būvniecībai, ar atbilstošajām konstrukciju mezglu lapām, lai Jūsu ēkas būvniecība ritētu raiti un konstrukcijas būtu drošas.

Ja esiet nolēmuši saskaņot un būvēt ēku – aicinam iepazīties ar saistošo informāciju un instrukcijām, lai viss izdotos vislabākajā veidā:

  1. Kā novietot ēku zemes īpašumā, saskaņā ar likumdošanu un citām būtiskām niansēm.
  2. Kā saskaņot 1. grupas ēku projektu – instrukcija bis.gov.lv sistēmā.
  3. Kas jāzin – vispārīgi bet būtiski jautājumi ērtas, veselīgas dzīvesvides, mājokļa izveidē.

Veiksmīgu un raitu būvniecību!

3 comments

    1. Labdien!
      Atrakstiet sīkāku informāciju mums e-pastā, par savām iecerēm, vajadzībām un arī zemes kad. nr. lai varam iepazīties ar situāciju. Projekts ir pieejams, dažādos būvkonstrukciju veidos, kā arī noteikti vienmēr varam to koriģēt, pielāgojot individuāli.
      lai Jums raženi sokas!!!

      Like

Leave a comment